Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për ...

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për kufijtë detarë ... kufijtë detarë

 

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka dalë sot në një deklaratë për shtyp lidhur më çështjen çame dhe kufijtë detarë të Shqipërisë. “Çështja e kufijve detarë mes Shqipërisë dhe Greqisë nuk zgjidhet nëpërmjet deklaratës së njëanshme të palës greke në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Krejt e kundërta, Greqia agravon situatën me të gjitha vendet e saj fqinje me një akt të tillë duke prodhuar destabilizim në Ballkan. Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ndjek me vëmendje sjelljet e papranueshme të palës greke”- thuhet në deklaratën e kësaj partie.

 

Sipas PDIU, qeveria shqiptare duhet që të ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm diplomatik për të paralajmëruar Greqinë se një veprim i saj i njëanshëm do të dëmtonte rëndë marrëdhëniet dypalëshe dhe do të detyronte Shqip. euml;rinë të kundërpërgjigjej me të njëjtën monedhë.

 

Lexo më shumë: Kombëtare (10/01/2013)


Danda77 -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu