Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Partia për Drejtësi dhe Integrim

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...

Partia për Drejtësi dhe Integrim 41%

... Integrim dhe Unitet

 

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame.

 

Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në kët&eml; dekadë të re të Shekullit Shqiptar. Suksese P.D.I.U.!!

 

Lexo më shumë: Albanian American Organization Chameria (AAOC)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu