Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Nova Slovenija

NSi o žvižgih: Zrežirana akcija okrnila ugled Slovenije v tujini

Nova Slovenija 75%

 

V stranki NSi so sporočili, da obsojajo incident, v katerem so nekateri udeleženci spominske slovesnosti v Bazovici prihod predsednice NSi Ljudmile Novak pospremili z žvižgi.


V stranki NSi tako vedenje obsojajo, saj menijo, da gre za nerazumljivo dejanje nekaterih partizanskih praproščakov iz Slovenije, ki so slovesnost izrabili za nadaljevanje ideološkega boja s stranko NSi in slovensko vlado, katere članica je tudi Ljudmila Novak.

 

V stranki so prepričani tudi, da je ta "zrežirana akcija" okrnila ugled Slovenije v Italiji, saj so bili po navedbah stranke nad "sovražnim odzivom" razočarani tudi svojci v Bazoviški gmajni ubitega domoljuba. To "zrežirano akcijo" po navedbah NSi-ja obsojajo tudi drugi naslovesnosti prisotni slovenski zamejci.

...

 

 

10. september 2012

Preberite več: www.rtvslo.si

2012-09-20

 


pacman -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Parties > Nova Slovenija
 
load menu