Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović : I nemački stručnjaci radiće na zakonu

Nebojša Stefanović 42%

button ElectionsMeter.com

Небојша Стефановић: И немачки стручњаци радиће на закону о пореклу имовине

 

БЕОГРАД - Скупштина Србије ће учинити све да омогући несметан рад државних органа у борби против корупције и криминала кроз квалитетна законска решења и инсистирањем на примени закона, најавио је председник парламента Небојша Стефановић, и истакао да ту неће бити привилегованих по политичкој линији.

 

Стефановић је рекао да постоје многи којима се не свиђа што ће се разоткрити велике корупционашке афере, наводећи да је лидер ЛДП-а Чедомир Јовановића својевремено оптуживао неке тајкуне за монопол и корупцију, а сада је "нагло занемео".

 

"Сигуран сам да постоје многи којима се не свиђа што ће се разоткрити велике корупционашке афере. СНС је питао Јовановића како то да је својевремено оптуживао неке тајкуне за монопол и корупцију, а сада је нагло занемео. И како то да је напад на борбу против корупције уследио баш пошто је Александар Вучић поменуо нека од их имена", рекао је Стефановић у интервјуу "Куриру".

 

Прочитајте више: WEB TV Раскршћа - http://www.raskrsca.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=26179:2012-11-03-09-24-27&catid=36:2009-11-14-01-21-14&Itemid=63 (03 новембар 2012)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu