Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Nebojša Radmanović

Nebojša Radmanović: BiH zbog SDP-a još dva mjeseca neće imati novu vlast

Nebojša Radmanović 38%

 

 


SARAJEVO - Predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović kazao je u nedjelju da su "kočničari za formiranje nove vlasti na nivou BiH u SDP-u BiH na čelu s njihovim lidreom Zlatkom Lagumdžijom“, te da zbog te stranke "neće biti državne vlasti još dva mjeseca“.

 

To su oni, tvrdi Radmanović, koji su sebe "proglasili pobjednicima, a u BiH ne može biti pobjednika, to svi znaju vodeći računa o Ustavu i Izbornom sistemu, te oni koji su svog lidera proglasili premijerom BiH, a ona nema premijera, i to svi znaju, a koji ni danas nisu odustali odustali od toga da vrše vlast u BiH, a to je nemoguće".

Radmanović nije mogao kazati da li će u ponedjeljak biti održan najavljivani sastanak jednog broja političkih lidera u BiH, te potvrđuje samo da će mu se odazvati lideri SNSD-a i SDS-a.

"Oni koji izmišljaju da se sastanak ne održi sutra, već prekosutra, ustvari neće da se desi bilo šta što je važno u cjelini&lquo;, naveo je predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a.

 

 

9.1.2011

Izvor: www.seebiz.eu

21.01.20 11


Kira -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu