Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Nataša Mićić

Mićić: Politička hajka protiv LDP

Nataša Mićić 33%

button ElectionsMeter.com

Funkcioner Liberalno demokratske partije Nataša MićićBeograd - Funkcioner Liberalno demokratske partije Nataša Mićić izjavila je danas da su izjave i optužbe koje u javnost ma račun stranke iznosi funkcioner LDP Nenad Prokić stvar njegovog ličnog nezadovoljstva i nisu političke prirode, ali da jeste političke prirode hajka koja se protiv stranke vodi.

 

- Da je poslanička lista LDP osvojila 20 mandata i da je Prokić poslanik ne bismo o tome danas ni razgovarali. Nažalost Nenad Prokić je protiv svoje volje postao samo orudje onih koji žele da LDP da ućutkaju i sigurna sam da to nije bila njegova namera - rekla je Mićić Tanjugu.

 

Važne su dve činjenice, rekla je Mićić i navela da je prva ta što se negira uspeh i rezultat koji je LDP ostvario n majskim izborima. "jer smo jedini, uz SPS, ostvarili rast u broju glasova i mandata u odnosu na prethodne izbore".

 

Pročitajte više: Blic Online (01. 11. 2012.)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Serbia > Politicians > Nataša Mićić
 
load menu