Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Mirela Holy

Izjava Mirele Holy mogla bi uznemiriti SDP-ovce

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

Mirela HolyPosljednje izjave nekadašnje ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy mogle bi naljutiti njene kolege i šefa u SDP-u, budući da današnja saborska zastupnica u posljednjem intervjuu nije baš pohvalila svog nasljednika, ministra Mihaela Zmajlovića.

 

Naime, nekadašnja ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy je u razgovoru za portal tjedno.hr rekla da se investicije koje je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić "gromko najavljivao u proteklih sedam mjeseci nisu pokrenule s mjesta iako sada surađuje s vrlo poslušnim ministrom okoliša". Potom je, odgovarajući na pitanje kako bi opisala rad svog nasljednika, Holy rekla da je "rano za ocjene", ali i dodala da je "brinu neki događaji i njegove reakcije".

 

Holy je dodatno za Novi list pojasnila da je izrekla takve ocjene zbog Zmajlovićevih medijskih istupa, a posebno zbog nedavnog intervjua u istom listu gdje je on izjavio da je "komunikacija kolegice Holy s HEP-om bila loša", te da zbog oga u njeno vrijeme "u Ministarstvu nisu znali da je i HEP naručio dvije dodatne studije na zahtjev EBRD-a o Hidroelektrani Ombla".

 

Read more: Danas.hr (10.08.2012)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Croatia > Politicians > Mirela Holy
 
load menu