Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Mirela Holy

Mirela Holy: Kosor je u pravu, bili su okrutni prema njoj...

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

... jer je žena

 

ZAGREB - Branku Jagar poznajem relativno kratko, nekih pet mjeseci i mogu reći da je u mjesec i pol, dva mjeseca, koliko je radila za mene, svoj posao obavljala jako dobro i profesionalno.

 

Čitala sam u novinama napise o njoj koji mi se čine na razini “rekla-kazala”. Branka Jagar je prošla sigurnosnu provjeru prije zapošljavanja u Ministarstvu. Da su postojale određene sumnje da se bavila nekim kriminalnim radnjama, vjerujem da bi ta provjera to i pokazala.

 

Stoga ne znam i ne mogu komentirati razloge njezine nepoželjnosti - rekla je Mirela Holy, smjenjena ministrica zaštite okoliša, gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stankovića. Jagar je, podsjetimo, kratko ila njezina šefica kabineta, koju novi ministar neće zadržati pa će se Jagar, kako je re. la, naći na burzi.

 

Autor: Kristina Turčin 

 

Read more: JutarjniLIST (17.06.2012) 


Danda77 -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Croatia > Politicians > Mirela Holy
 
load menu