Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Mirela Holy

Holy: 'Ako me stranka izbaci, ja im neću raditi probleme'...

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

Mirela Holy (Goran Mehkek / CROPIX)... SDP: 'Uopće se nije razgovaralo o isključenju'

 

Ne znam hoće li me isključiti, ali više me ništa ne bi iznenadilo nakon svega, kaže Holy 

 

ZAGREB - Ukoliko iz bilo kojeg razloga bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy prestane biti članicom SDP-a, grupacija udruga ekologa i zavičajnih organizacija civilnog društva na čelu sa Eko Kvarnerom koji joj je otpočetka davao podršku u sukobu s prvim potpredsjednikom Radimirom Čačićem, očekuje da će im se Holy pridružiti i da će na taj način civilno društvo dobiti svog zastupnika u Saboru, piše Novi list.

 

Prema informacijama koje su se pojavile nakon što premijer Zoran Milanović ponovno nije stao iza Holy, koja je ustvrdila da joj je Čačić i fizički prijetio i vukao je za ruku , uSDP-u se navodno razmišlja o tome da se Mirelu Holy isključi iz stranke zbog nanošenja štete ugledu stranke.

 

Read more: JutarjniLIST (08.07.2012) 


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Croatia > Politicians > Mirela Holy
 
load menu