Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Mile Lajos

140 milliós nyereséggel zárta 2011-et az LMP

Mile Lajos 50%

button ElectionsMeter.com

Több mint 140 millió forintos többlettel zárta 2011-es a Lehet Más a Politika. A pénzügyi beszámolót kedden tették közzé a Hivatalos Értesítőben.

 

Miközben az összes bevétel meghaladta a 283 millió forintot, az összes kiadás nem érte el a 143 milliót, így több mint 140 milliós többlettel zárta a 2011-es pénzügyi évet az LMP - derül ki a párt 2011-es pénzügyi beszámolójából, amelyet kedden tettek közzé a Hivatalos Értesítőben (pdf).

 

A legjelentősebb bevétel a 249 millió forintos állami támogatás volt, tagdíjakból kicsit több mint 4 millió forint jött be. Komolyabb összegeket könyvelhetett el a párt vezető politikusainak és parlamenti képviselőinek adományaiból.

 

A legtöbbet - 882 ezer forintot - Szilágyi Péter képviselő dobott be a közös kasszába, de Schiffer András, Mile Lajos és Kaufer Virág is több mint 700 ezer forintot adott pártjának. Magánszemélyek adomaacute;nyaiból összesen több mint tízmillió forintot gyűjtött a párt.

 

Bővebben: origo (2012. 05. 08.)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Hungary > Politicians > Mile Lajos
 
load menu