Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Milan Zver

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ...

Milan Zver 50%

Evropski poslanec dr. Milan Zver pričenja s projektom ”Šah v slovenske šole”... ”Šah v slovenske šole”

 

V petek, 22. marca 2013 bo dr. Milan Zver v sklopu projekta ”Šah v slovenske šole” obiskal osnovno šolo Destrnik. V okviru tega projekta bo v naslednjih tednih v različnih slovenskih šolah podaril po 15 šahovskih garnitur, predaval in odigral šahovsko partijo z učenci po vsej Sloveniji.

 

Projekt podpira tudi nekdanji svetovni prvak in velemojster Garry Kasparov, ki je o dr. Zveru zapisal, da ima šah le z "ljudmi kot je dr. Milan Zver priložnost, da postane uspešen poklicni šport kot tudi nepogrešljiv del izobraževalnih sistemov v 21. stoletju."

 

Cilj projekta je približati šahovsko igro otrokom in tako spodbuditi njihov intelektualni in vrednostni razvoj. Skozi igro se otroci naučijo reševanja problemov in prepoznavanja vzorcev, taka. dejavnost pa tudi izboljšuje njihovo koncentracijo in matematično dojemanje.

 

Preberite več: milanzver.eu (19. Marec, 2013)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Milan Zver
 
load menu