Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Milan Zver

Milan Zver za predsednika vseh Slovencev

Milan Zver 50%

 

»Dr. Milan Zver je dober kandidat, ki lahko zmaga. Pravzaprav je edini kandidat z možnostjo zmage, ki s seboj prinaša obet normalnosti ter začetka zdravljenja ran iz preteklosti. Vse drugo je ponavljanje že videnega.«Uvodne besede je v zadnjem pogovoru za Demokracijo izrekel predsednik SDS in sedanji premier Janez Janša, ob tem pa dodal, da je nastop tranzicijske levice z dvema kandidatoma star trik, ki jim je doslej enkrat uspel. »Verjamem, da so se volivci iz tega nekaj naučili,« je še odgovoril Janša na vprašanje, ali verjame, da lahko Zver, ki predstavlja in zagovarja politično dediščino nekdanjega predsednika stranke SDS in Demosa Jožeta Pučnika, premaga kandidata tranzicijske levice, bolj »trdega« Danila Türka in »mehkejšega« Boruta Pahorja. Kaj s(m)o se v resnici naučili iz preteklosti, bo sicer jasno na Martinovo nedeljo, 11. novembra, kjer bo na dan predsedniških volitev štel vsak glas!


Zveru gre za Slovenijo!
Evropski poslanec Milan Zver se na predsedniške volitve podaja s podporo dveh političnih strank, ki temeljita na vrednotah slovenske pomladi, to je SDS in NSi.

...

 

 

Avtor: Petra Janša

22 Avgust 2012 

Preberite več: www.demokracija.si

2012-09-14


tetris -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Milan Zver
 
load menu