Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Marit Arnstad

Marit Arnstad - ute eller inne?

Marit Arnstad 67%

button ElectionsMeter.com

 

Skal en holde seg til meningsmålingene, så er det sannelig ikke enkelt for en stakkars velger å orientere seg i det politiske landskapet. Det florerer med meningsmålinger nå i valgkampen, og resultatene kan variere mye fra måling til måling.

Her i Nord-Trøndelag var samferdselsmininster Marit Arnstad (Sp) fra Skatval ute av Stortinget for et par uker siden - og inne med god margin rett før helga. Den første meningsmålingen var gjengitt i Trønder-Avisa og den andre i Adresseavisen.

Målingen i Trønder-Avisa gir Senterpartiet i Nord-Trøndelag 11,9 prosent av stemmene. Det er 1,1 prosentpoeng bak Frp, som dermed får fylkets fjerde og siste direktemandat.

Målingen i Adresseavisen gir Senterpartiet 17,7 prosent. Det er en så solid oppslutning at Arnstad ikke lenger kjemper om fjerdemandatet med Frp's Robert Eriksson, men sikrer seg fylkets tredje. stortingsmandat.

...

 

 

20.08.2013

Les mer: www.bladet.no

2013-08-24


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Norway > Politicians > Marit Arnstad
 
load menu