Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Lodewijk Asscher

Asscher ziet geen sharia in Schilderswijk

Lodewijk Asscher 50%

 

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken heeft niet de indruk gekregen dat in de Schilderswijk religieuze normen aan anderen worden opgelegd. Asscher heeft dat dinsdag gezegd na een bezoek aan deze Haagse wijk.

 

Hij ging er naar toe naar aanleiding van een bericht in Trouw dat in een deel van de Schilderswijk radicale moslims op straat de dienst zouden uitmaken. Het gebied werd betiteld als de 'Sharia Driehoek'. Roken, korte rokjes dragen en het eten van varkensvlees zouden er niet worden geduld.


Asscher, verantwoordelijk voor het integratiebeleid, vond het na de berichtgeving belangrijk de wijk zelf te bekijken. 'Dat doe ik in dat soort gevallen altijd, zelf proeven. Met een wijkagent ben ik de straat op gegaan en het was een nuttig bezoek.'

...

 

 

21-5-13

Lees meer: www.ad.nl

2013-05-23


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu