Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Liga socijaldemokrata Vojvodine

LSV traži javnu raspravu o budžetu Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine 60%

button ElectionsMeter.com

Tražimo da se prekine s praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki grada donose nenajavljeno i pod velom tajnosti, stoji u zahtevu koji su odbornici LSV dostavili predsedniku Skupštine grada Zrenjanina Radovanu Bulajiću i gradonačelniku Ivanu Bošnjaku

 

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u lokalnoj skupštini Zrenjanina zatražila je danas otvaranje javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu Grada Zrenjanina za 2013. godinu.

 

U zahtevu koji je dostavljen predsedniku Skupštine grada Zrenjanina Radovanu Bulajiću i gradonačelniku Ivanu Bošnjaku, odbornici LSV traže da se "prekine s praksom sada&scaon;nje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki grada donose nenajavljeno i pod velom tajnosti".

 

Pročitajte više: KURIR (07.12.2012.)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu