Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Liesbeth Spies

Gedeputeerde Liesbeth Spies bezoekt bedrijventerreinen K5‎

Liesbeth Spies 42%

 

Op vrijdag 19 augustus bezocht gedeputeerde Liesbeth Spies (economische zaken) de bedrijventerreinen in de K5-gemeenten. Spies werd langs verschillende (bestaande en nog te realiseren) bedrijventerreinen rondgeleid; de bedrijventerreinen en/of ontwikkelingen op deze terreinen waren allen verschillend van aard en werden toegelicht door de desbetreffende portefeuillehouder.

Tijdens een lunch in Hotel-Restaurant Belvédère te Schoonhoven werd Spies geïnformeerd over de K5 aanpak bedrijventerreinen en werden de ervaringen met die aanpak gedeeld. Spies toonde zich positief over deze aanpak en zei onder de indruk te zijn van de samenwerking tussen de K5-gemeenten op het gebied van bedrijventerreinen. Ook de rol van de lokale ondernemers liet zij niet onbesproken. Ze gaf aan dat deze onmisbaar is voor het succesvol herstructureren van bedrijventerreinen.

...

 

Erwin Stout 

 

 

28 august. s 2011

Lees het volledige artikel: www.radiocentraal.nl

2011-09-23


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu