Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Lars Barfoed

Partifæller vil af med Barfoed

Lars Barfoed 50%

button ElectionsMeter.com

 

Konservative tillidsfolk taler nu om at skifte partiformand Lars Barfoed ud. Årsag: Elendige målinger.

 

Måneders konservative katastrofemålinger får en stribe konservative tillidsfolk til at tale offentligt om, at Lars Barfoed må skiftes ud som konservativ leder.

De kritiserer ham for at være for dårlig til at sælge billetter efter talrige målinger, hvor de konservative ligger i underkanten af tre procents tilslutning.

»Han er ikke den rigtige formand. Han mangler den der pondus og handlekraft«, siger Flemming Ibsen, konservativ lokalformand i Ishøj.

Naturligt formandsvalg

Byrådsmedlem Mads Andersen fra Køge mener, at det konservative landsråd til efteråret er det oplagte tidspunkt at vælge en ny formand, hvis målingerne ikke har rettet sig inden da.

»Vi er nødt til at tænke fremad. Nu har vi givet det et par år, og hvis ikke det begynder at gå den anden vej, og vi får vendt skuden og får kommunikeret bedre ud til borgerne og medierne, så må vi se os om efter en anden formand«, siger Andersen.

...

&bsp;

 

AF Kristian Klarskov

21. dec. 2012

Læs mere: politiken.dk

2013-01-15


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Denmark > Politicians > Lars Barfoed
 
load menu