Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Karl Erjavec

Karl Erjavec ostaja v koaliciji

Karl Erjavec 39%

Po današnjem sestanku vlade Erjavec in DeSUS ostajata v koaliciji, saj odločitev o zamrznitvi pokojnin ni bila sprejeta.

 

"Ukrepi se morajo dotakniti vseh, ne samo tistih, ki so najbolj ranljivi. Še vedno pa niso v zadostni meri obremenjeni kapital, luksuz ..." Karl Erjavec

 

Dogovor naj bi bil po besedah prvaka DeSUS-a Karla Erjavca sprejet sredi avgusta. Takrat bo znan tudi razrez proračuna, ki je odvisen od dogovora o pokojninski reformi in zamrznitvi pokojnin. "Veliko smo se pogovarjali, pomembne stvari dogovorili, problemi pa ostajajo," je sestanek strnila ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs.

 

Erjavec meni, da bo formula, po kateri bi se pokojnine tudi v prihodnje poviševale, kompromis. DeSUS predlaga poviševanje v razmerju 80:20 glede na rast plač in živl. enjskih stroškov, medtem ko vladni predlog predvideva razmerje 60:40.

 

23.07.2010, 15:01

Preberite več tukaj: www.zurnal24.si

05.08.2010


alexasa -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Karl Erjavec
 
load menu