Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Karl Erjavec

Erjavec: Bruseljski pritiski glede LB so iz trte izviti

Karl Erjavec 39%

 

Zunanji minister Karl Erjavec (na sliki) se je ob robu dvodnevnega neformalnega zasedanja zunanjih ministrov Evropske unije (EU), ki se je danes končalo v ciprskem kraju Pafos, na dvostranskih pogovorih sešel tudi s hrvaško zunanjo ministrico Vesno Pusić. Hrvaška je do vstopa v EU na srečanjih namreč prisotna kot opazovalka.

 

Stališča glede Ljubljanske banke ostajajo nespremenjena, je poročal Radio Slovenija. Tako Erjavec kot tudi njegova hrvaška kolegica čakata na mnenje finančnih strokovnjakov Franceta Arharja in Zdravka Rogića, ki se bosta naslednjič sestala 18. septembra v Zagrebu. Njuna naloga je najti rešitev, na podlagi katere bi lahko čim prej potrdili pogodbo o pristopu Hrvaške k EU.

...

 

 

Andreja Lončar

08.09.2012

Preberite več: www.finance.si

20.09.2012


pacman -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Karl Erjavec
 
load menu