Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Jussi Halla-aho

Jussi Halla-aho Hyvinkään surmista

Jussi Halla-aho 43%

button ElectionsMeter.com

Jussi Halla-aho kirjoitti tänään Hyvinkään ampumasurmista, otsikoiden ytimekkäästi ”Hyvinkäästä”. Selkeästi kirjoitetussa tekstissä on paljon hyviä, tosiasioihin pohjautuvia argumentteja eräitä ampuma-aselain tiukennusvaatimuksia vastaan.

 

Halla-ahon kieli on tutun provosoivaa, heti aluksi hän toteaa että ”Hyvinkään uhrit valjastettiin välittömästi asekammoisten ristiretkeläisten keppihevosiksi”. Sopii kyllä miettiä, kuinka eettistä on heti joukkosurman jälkeen alkaa ajaa poliittisia päämääriään. Itse pidän välitöntä kommentointi-innostusta vähän kyseenalaisena, mutta ymmärrettävänä. Halutaan tuoda jotain rotia nyrjähtäneeseen maailmaan esittämällä korjausehdotuksia. Sitä paitsi, jos poliitikko tai toimittaja tuo ajatuksensa esiin suru. jan jälkeen, yleisöä ei välttämättä enää niin kiinnosta.

 

Lue lisää: Suomenkuvalehti.fi (30.5.2012)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Finland > Politicians > Jussi Halla-aho
 
load menu