Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Josep Maria Mauri

Mn. Josep M. Mauri jura com a nou Representant Personal...

Josep Maria Mauri 71%

Mn. Josep M. Mauri jura com a nou Representant Personal del Copríncep Episcopal... del Copríncep Episcopal

 

Aquest divendres 20 de juliol de 2012, a les 11:30h del matí, el M.I. Mn. Josep Maria Mauri Prior, Vicari general de la Diòcesi d'Urgell, ha estat nomenat i ha jurat el càrrec com a Representant Personal del Copríncep Episcopal d'Andorra, en un acte sobri i solemne al Palau Episcopal de La Seu d'Urgell.

 

El M.I. Mn. Josep M. Mauri Prior és Vicari General i Vicari per als Assumptes Econòmics del Bisbat d'Urgell. En els dos darrers anys, ha vingut desenvolupant la tasca d'Adjunt a Representant del Copríncep episcopal, en estreta col.laboració amb el fins ara Representant personal del Copríncep M.I. Dr. Nemesi Marquès Oste i amb la resta del personal dels Serveis del Copríncep.
El Dr. Nemesi Marquès ha estat nomenat Assessor dels Serveis del Copríncep Episcopal, i continua essent Canonge de la Catedral de La Seu, Vicari judicial de la Diòcesi d'Urgell i Rector de les Parròquies que ja servia fins ara.

 

Llegir més: . Bisbat d'Urgell (20 de juliol de 2012)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu