Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Jaume Bartumeu

JAUME BARTUMEU«Si no s'aprova la reforma tributària no ...

Jaume Bartumeu 19%

Jaume Bartumeu - Foto: ÀLEX LARA... hi haurà convenis de doble imposició»

 

Jaume Bartumeu considera que arribat pràcticament a l'equador de la legislatura, el govern presidit per Toni Martí no ha materialitzat cap de les reformes anunciades, entre elles, la reforma tributària tan necessària per tal que es puguin aplicar els convenis de doble imposició. El president del grup parlamentari del PS fa un repàs als grans temes del país i a la situació interna en el si de la seva formació.

 

–¿Com valora l'acció de govern de Toni Martí durant aquests quasi dos anys al davant de l'executiu?

 

–Amb una clara absència de projectes i de decisions. Molts discursos parlant que estan fent grans reformes però no es prenen decisions. L'exemple més clar és la reforma tributària. Després de no tenir en el seu programa electoral la implantació de l'impost sobre la renda, parlen de fer-ho i després fan marxa enrere i diuen que si s'aprova que s'apliqui d'aquí uns anys. Tot això només demostra improvisació i manca de decisió. El que està clar és que no hi hauran convenis de doble imposici&oacut. ; si abans no s'aproven les reformes tributàries.

 

Llegir més: El Periòdic d'Andorra ()


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Andorra > Politicians > Jaume Bartumeu
 
load menu