Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Ilir Meta

Ilir Meta: Fuqizimi i LSI-së, kontribut për ç’tensionimin...

Ilir Meta 45%

... e një polarizimi ekstrem në politikën shqiptare

 

Kryetari iLSI-së, Ilir Meta, zhvilloi një takim në qytetin e Vlorës më strukturat eLSI-së aty. Në këtë mbledhje të rëndësishme u prezantua edhe Sekretari i ri Politik iLSI-ë për Qarkun e Vlorës, Kasem Cenaj, i cili u emërua në mbledhjen e fundit të Kryesisë sëLSI-së. Në fjalën e tij para të pranishmëve Lideri iLSI-së, Ilir Meta, deklaroi se, fuqizimi iLSI-së është me shumë rëndësi për të ndihmuar vendin, jo thjeshtLSI-në, anëtarët, simpatizantët dhe votuesit eLSI-së sepse ndihmon për normalizimin e politikës shqiptare, për ç’tensionimin e një polarizimi ekstrem që vihet re dhe që thellohet çdo ditë që i afrohemi fushatës elektorale. “Është një kënaqësi që të ritakohemi në këtë fillim viti. Me këtë rast, meqenëse na nderojnë edhe përfaqësues të mediave, do të doja të thosha disa fjalë. Ky është një vit shumë i . ëndësishëm për të gjithë ne.

 

Lexo më shumë: Telegraf (Jan 11,2013)


bibi -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Ilir Meta
 
load menu