Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Hrvatska stranka umirovljenika

HSU dijelio jabuke i kiflice za Dan starijih osoba ‎

Hrvatska stranka umirovljenika 39%

button ElectionsMeter.com

 

U povodu 1. listopada - Međunarodnog dana starijih osoba, županijska i gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika u subotu je organizirala prigodan program za starije građane Osijeka.
Na Trgu Ante Starčevića tako su čelnici HSU-a organizirali dijeljenje kiflica, jabuka i promidžbenih materijala stranke, a članovi KUD-a iz Josipovca su zapjevali. Sve je imalo i jak predizborni “miris”, jer su pokraj štandova bile postavljene oznake stranaka koje čine Kukuriku koaliciju – SDP-a, HNS-a i HSU-a. “Mi se tijekom cijele godine na različite načine brinemo za građane starije dobi, a ovim aktivnostima htjeli smo im pokazati kako mislimo na njih i na Međunarodni dan starijih osoba. On je pak proglašen od strane UN-a i obilježava se u cijelom svijetu kako bi se naglasila važnost osiguranja boljih uvjeta življenja naših sugrađana treće životne dobi”, kazao je Ivica Kozina, predsjednik ŽO HSU-a Osječko-baranjske županije. Potpredsjednica stranke Marija Ilić naglasila je kako se na ovaj način barem malo odužuju građanima koji su proteklih desetljeća stvarali temeljni kapital hrvatske države, kao i da su slične akcije organizirane u još šest gradova u županiji – Đakovu, Našicama, Valpovu, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu i Belišću.
Dan starijih osoba obilježili su i korisnici i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe Osijek.. Prvo je održana sveta misa, a zatim je folklorni nastup imao HKUD Osijek 1862.

 

T.Levak

 

 

3.10.2011

Izvor: www.glas-slavonije.hr

2011-10-11


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu