Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Hrvatska socijalno-liberalna stranka

HSLS: Glasujte za nas ili stiže MMF ‎

Hrvatska socijalno-liberalna stranka 40%

button ElectionsMeter.com

 

ZAGREB - Ili HSLS ili MMF, poručio je danas HSLS-ov tim na čelu s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom prezentirajući svoj gospodarski program za parlamentarne izbore malim i srednjim poduzetnicima, medijima i stranačkom članstvu u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu.

- HSLS je jedina prava alternativa HDZ-u i Kukuriku koaliciji. Naš je program za sve one koji misle drugačije, rekao je Kosor.

Istina je - želimo smanjiti javnu potrošnju, ukinuti županije, želimo smanjiti broj djelatnika u državnoj upravi, lokalnoj samoupravi i državnim tvrtkama. Želimo da socijalnu naknadu primaju samo siromašni i socijalno ugroženi, a želimo i drugačiji sustav poticaja i subvencija u gospodarstvu. Zašto tu istinu ne smiju govoriti druge političke opcije?, rekao je Kosor.

Cilj HSLS-a je, navodi, zaposliti 100.000 ljudi koji su ostali bez posla i to u malo i srednje poduzetništvo, a ne u općine, gradove ili županije niti u državne agencije i korporacije.

...

 

 

09.10.2011.

Pročitajte cijeli članakwww.seebiz.eu

2011-10-11


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu