Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Horn Gyula

Orbán Viktor Horn Gyulának is írt karácsonyi lapot

Horn Gyula 28%

button ElectionsMeter.com

A miniszterelnök tavaly 450 képeslapot küldött el az ünnep előtt, 350-et Magyarországra, a többit külföldre. A Blikk utánajárt annak, hogy kik kapnak idén az ünnepi üdvözletekből.

 

"Idén is minden a szokásos protokollnak megfelelően alakul. Az elsők között kap az Alkotmánybíróság, a Legfelsőbb Bíróság és az Országgyűlés elnöke, a jelenlegi és a korábbi államfők, továbbá valamennyi alkotmánybírót üdvözli a kormányfő" – mondta el a Blikknek Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

 

Orbán Viktor köztudottan a sport szerelmese, így a hazai sportélet kiválóságai is kapnak képeslapot. A legjelentősebb állami cégek vezetői is találkoznak majd az üdvözlettel, de a kiemelt külföldi vállalatok vezetői sem maradnak ki a sorból: mint például az Audi, az Opel, a Suzuki vagy az újonnan beruházó Mercedes első emberei. A protokoll-listán ott vannak a művészeti intézmények &e. cute;s nagyobb önkormányzatok irányítói is.

 

Bővebben: hvg.hu (2011. december 21.)


bibi -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Hungary > Politicians > Horn Gyula
 
load menu