Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Haakon Magnus av Norge

Haakon og Mette-Marit er tilbake på jobb ‎

Haakon Magnus av Norge 50%

button ElectionsMeter.com

 

 

Marius, Kronprins Haakon, Prins Sverre Magnus, Prinsesse Ingrid Alexandra og Kronprinsesse Mette-Marit i Himalaya. Se flere bilder i galleriet!

 

Da kronprinsparet i høst bestemte seg for å ta barna ut av skolen og dra på en to måneder lang vinterferie rundt om i verden, var det mange som reagerte. Nå kan kritikerne derimot lene seg tilbake, for familien kom nylig hjem fra sin rundtur - og Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit har allerede begynt på jobb igjen.

 

Ifølge Kongehusets nettsted, er det deltakelse på Verdens Økonomiske Forum i Davos i Sveits som er parets første arbeidsoppdrag. De to skal delta på flere seminarer i regi av nettverket Young Global Leaders - et nettverk for ulike aktører innen samfunns- og kulturliv, som kronprinsen selv har ledet fra 2005 til 2010.

 

Forhåpentligvis har reisen gitt kronprinsparet inspirasjon til å forsette å jobbe med globale sp&oslsh;rsmål. I hvert fall ser det ut til at det ikke var en helt vanlig sydentur den kongelige familien var ute på.

 

 

26.01.11

Kilde: msnno.starlounge.com

02.02.2011


parass -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu