Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Groen

Project 'Groen Lint' scoort tot in New York

Groen 41%

button ElectionsMeter.com

 

OOSTENDE - Eli Devriendt, landschapsarchitect van de stad, en Karel Vanackere, directeur van het AGSO, hebben op een internationaal congres in New York het project ‘Groen Lint’ voorgesteld.

 

De conferentie bracht 900 deelnemers samen uit twintig landen. Oostende was de enige Belgische vertegenwoordiger en bracht een anderhalf uur durende presentatie met meer dan 160 slides. ‘Naast algemene informatie over de stad, brachten we een uiteenzetting over de resultaten van de Europese wedstrijd die Oostende organiseerde rond het ‘Groene Lint’. Van onze kant leerden we veel bij over de visie van de Amerikanen op stedelijke parken in de 21ste eeuw. Zo werken ze er vaak samen met de privésector. Bedrijven huren bijvoorbeeld een stuk openbaar domein om een product voor te stellen en de opbrengst daarvan wordt geïnves. eerd in de verdere ontwikkeling van parken’, zeggen Devriendt en Vanackere.

...

 

 

13 september 2012

Lees meer: www.nieuwsblad.be

13.09.2012


tetris -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Belgium > Parties > Groen
 
load menu