Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Gazmend Oketa

Gazmend Oketa - Demi: Monitoruam Mediun, jo sipas ligjit ...

Gazmend Oketa 56%

... shkatërrimi i armëve

 

TIRANE-Kryetari i Komisionit parlamentar të Sigurisë Leonard Demi është shprehur sot gjatë punimeve në Komision se ka monitoruar dy herë Ministrin e Mbrojtjes në kohen kur drejtonte Mediu si në aspektin e zbatimit të ligjit të gradave ashtu dhe cështjen e carmatimit. Ne të dyja rastet Demi pohon së janë konstatuar shkelje serioze

 

Sipas Demit, shkelje janë hasur në procesin e shkatërrimit të armëve si dhe në ligjin për gradat në Forcat e Ushtrisë.

 

“Kemi konstatuar shkelje në dy aspekte, në ligjin për gradat si dhe për çështjen e armatimeve”, tha Demi para deputetëve demokratë. Demi theksoi se gjatë kësaj kohë nuk ishte zbatuar ligji për shkatërrimin e armëve.

 

Sipas tij, edhe në kohën që Ministrinë e Mbrojtjes e drejtonte Gazmend Oketa ka pasur shkelje, por ato janë riparuar. Ai sqaroi se Mediut i ishte dërguar një komision . posaçëm ku i ishin bërë të qarta shkeljet.

 

(d.b/BalkanWeb)

 

Burimi: BalkanWeb (27.4.2010)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Gazmend Oketa
 
load menu