Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Gazmend Oketa

Oketa: Në qershor kjo qeveri do të përfundojë jo në Lanë,...

Gazmend Oketa 56%

... por në det

 

Fryma e Re Demokratike është ndalur në qarkun e Elbasanit për të zhvilluar një dialog të hapur me qytetarët e rrethit të Gramshit dhe Belshit.

 

I pranishëm në këtë takim, kryetari i FRD-së, Bamir Topi, ka theksuar nga Gramsi se FRD ka mision të sajin zhdukjen e mashtrimit të politikës.

 

Lexo më shumë: TemA ONLINE (19 Janar, 2013)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Albania > Politicians > Gazmend Oketa
 
load menu