Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Fryma e Re Demokratike

FRD: Punonjësit e administratës të mos i nënshtrohet ish-...

Fryma e Re Demokratike 35%

FRD: Punonjësit e administratës të mos i nënshtrohet ish- sekretarit të partisë... sekretarit të partisë

 

Sekretari për Burimet Njerëzore dhe shefi i Departamentit të Administratës Publike në FRD, Andi Seferi, shprehu shqetësimin për situatën e rëndë në të cilën ndodhet administrata publike. “Prej ditësh administrata është vendosur nën presionin e pushtetit për të mbushur sallat e boshatisura të mitingjeve paraelektorale të drejtuesve të Partisë Demokratike, për tu përdorur si dekor elektoral në ceremoni politike si dhe për të deklaruar qëndrime politike populiste pro qeverisë dhe partisë në pushtet,” tha Seferi, duke shtuar se këto veprime janë në kundërshtim me statusin e nëpunësit civil dhe statusin e institucioneve të pavarura publike.

 

“Fryma e Re Demokratike i bën thirrje të gjithë punonjësve të administratës civile dhe atyre në sektorët publike, që me kurajë e qytetari të mos pranojnë nënshtrimin e tyre politik përpara presionit të pushtet dhe të mposhtin frikën për t’i treguar pushtetit aktual se qytetaria që rrëzoi sistemin komunist më 1990 nuk mund të mbetet peng 22 vjet më vonë ng ish sekretarët e partisë të atij sistemi.

 

Lexo më shumë: TemA ONLINE (18 Janar, 2013)


barby -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu