Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Fryma e Re Demokratike

Topi FRD fobia e kryeministrit, 23 qershori ndëshkim...

Fryma e Re Demokratike 35%

Topi FRD fobia e kryeministrit, 23 qershori ndëshkim popullor për Berishën... popullor për Berishën

 

Kryetari i Partisë “Fryma e Re Demokratike” Bamir Topi ka zhvilluar një takim me mbështetësit e kësaj force politike në Mirditë, njofton Oranews.

 

Në fjalën e tij, Topi ka ripërsëritur qëndrimin e FRD-së për të mos bërë koalicion parazgjedhor me asnjë nga dy partitë e mëdha, Partinë Demokratike dhe Partinë Sociliste.

 

Lexo më shumë: StrugaSot.com (11.01.2013)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu