Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Franc Bogovič

Bogovič: Predsednica vlade naj začne s konkretnimi ukrepi

Franc Bogovič 67%

Ljubljana – Predsednik SLS Franc Bogovič je ob ustanovni seji glavnega odbora SLS dejal, da računajo, da bo predsednica vlade Alenka Bratušek začela s konkretnimi ukrepi, da Slovenija pokaže in dokaže, da zna sama upravljati s svojo državo in bodo govorice o prihodu trojke nepotrebne. SLS pa bo tudi v prihodnje konstruktiven del slovenske politike.

 

Na današnji seji so sicer člani SLS oblikovali programske odbore, s katerimi želijo zelo jasno spremljati dogajanje v vladi in državi, je še pojasnil Bogovič.

 

Po njegovih besedah so podali tudi odziv na aktualne politične razmere v Sloveniji. “V tem delu smo še enkrat več dali jasen poziv predsednici vlade Alenki Bratušek, naj končno prične z ukrepanjem na področjih, za katera je dejala, da bo sledila tistemu, kar smo v prejˇnji vladi delali dobrega, gre pa predvsem za področje urejanja javnih financ,” je dodal predsednik SLS.

 

Preberite več: KRIZNOGLEDALO (4.4.2013)


Danda77 -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Franc Bogovič
 
load menu