Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Franc Bogovič

Vodenje SLS prevzel Bogovič

Franc Bogovič 67%

Franc Bogovič je bil na kongresu SLS kot edini kandidat izvoljen za naslednika Radovana Žerjava. Zanj je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti. Bogovič je sicer ocenil, da je SLS odgovor na to, kar danes zahteva ljudstvo.

 

Na kongresu stranke SLS na Brdu pri Kranju so izvolili novega predsednika stranke. Za Franca Bogoviča, ki je bil edini kandidat, je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti.

 

Bogovič je po izvolitvi v nagovoru napovedal, da se bo držal korenin, iz katerih SLS izhaja. Ob tem je poudaril, da želijo stranko odpreti tudi navzven in na prihodnjih volitvah . Evropski parlament tudi dobiti poslanca iz svojih vrst, predvsem pa tudi stopiti v svet Evropske ljudske stranke na aktivnejši način.

 

Preberite več: 24ur.com (02.03.2013)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Slovenia > Politicians > Franc Bogovič
 
load menu