Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Espen Barth Eide

Spørsmål til Espen Barth Eide

Espen Barth Eide 67%

button ElectionsMeter.com

 

Jeg stilte noen spørsmål til utenriksministeren i "Folket Spørretime" (Aftenposten) for noen dager. Men jeg kan ikke se å ha fått svar. Så jeg gjentar og utdyper dem her.

 

Har regjeringen tenkt å trekke tilbake sitt krav om at Syrias Assad skal gå av og at Assads avgang skal være forutsetning for forhandlinger i Syria-konflikten? Skjønner ikke utenriksministeren at et slikt forhåndskravkrav kun er egnet til å sabotere forhandlinger? Og med hvilken rett kommer man med et slikt krav? Står utenriksministerens krav egentlig sterkere enn om Assad skulle kreve Stoltenbergs avgang?

 

Videre: Er utenriksministeren klar over at størsteparten av opprørerne i Syria er al qaeda og lignende islamister og at de kun har 10% støtte i Syrias befolkning og at Assad støttes av 70% av syrierne?

 

Dette er NATOs egne tall. Så man må jo gå ut i fra at også utenriksministeren er klar over det.

...

 

 

21. 8. 2013

Les mer: www.dagsavisen.no

2013-08-24


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Norway > Politicians > Espen Barth Eide
 
load menu