Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Enhedslisten

Enhedslisten kræver indflydelse ‎

Enhedslisten 44%

button ElectionsMeter.com

 

En stribe gode meningsmålinger til Enhedslisten, hvor fløjpartiet går frem og i nogle står til at fordoble antallet af mandater, får partiet til at stramme kravene til de allierede i S og SF.

Enhedslisten holder i dag vintergruppemøde - og fremlægger samtidigt tre krav til finanslovsforhandlingerne - der vel at mærke ligger på den anden side af et valg.

- Det er vigtigt, at både s og SF og også den almindelige dansker får at vide, at vi selvfølgelig ikke bare er stemmekvæg, men at vi stiller krav om inflydelse, siger Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen.

 

Grønne jobs og sikkerhed
Enhedslisten kræver blandt andet en statsfond, der med grønne investeringer kan skabe flere job. Arbejdsløse skal sikres en bedre behandling og højere indkomst, og danske lønninger skal sikres mod underminering af billig arbejdskraft udefra.

Men partiet er samtidigt klar til at handle med S og SF.

- Vi stiller ikke ultimative krav, men det er klart, at når man leverer de afgørende mandater, så skal man selvfølgelig også have noget for dem, og jo flere mandater vi får, jo mere indfldelse skal vi have, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

 

 

10. jan. 2011

Kilde: www.dr.dk

22.01.2011


Kira -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Denmark > Parties > Enhedslisten
 
load menu