Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Emile Roemer

Roemer: kabinet gooit alles over de schutting‎

Emile Roemer 50%

 

Utrecht - Dit kabinet gooit alles over de schutting. Naar gemeenten, maar ook naar de private sector. Dat stelt SP-fractievoorzitter Emile Roemer.


Geen geld
Volgens Roemer kunnen gemeenten alle taken die gemeenten op grond van het huidige kabinetsbeleid geacht worden uit te voeren, niet aan. Niet omdat ze daar de kennis niet voor hebben, maar omdat ze daar financieel de mogelijkheden niet voor krijgen. ‘Mensen die in de bijstand willen en die graag aan het werk geholpen willen worden, daar is geen geld meer voor. Evenmin om mensen die in de sociale werkvoorziening zitten aan het werk te helpen o. ze naar werk toe te leiden. Ook is er geen geld om de Wmo op een fatsoenlijke, menselijke manier uit te voeren', aldus Roemer.

 

 

23 sep 2011

Bron: utrecht.nieuws.nl

2011-09-23

 


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Netherlands > Politicians > Emile Roemer
 
load menu