Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Verds d'Andorra

Els Verds reclamen que l'avortament estigui cobert per ...

Verds d'Andorra 26%

La presidenta dels Verds, Antònia Escoda.ANA... per la sanitat pública

 

Així mateix, consideren que la interrupció voluntària de l'embaràs ha d'estar plenament garantida com una prestació més de la CASS, per garantir que es faci en bones condicions.

 

Els Verds d'Andorra s'han volgut posicionar aquest dimecres en un comunicat a favor de despenalitzar l'avortament i de defensar-lo sense ambigüitats ni excepcions. Després de la visita del comissari europeu de Drets Humans, Thomas Hammarberg, que va instar el Govern a despenalitzar l'avortament, per evitar que les dones se sentin castigades per interrompre l'embaràs i per haver de marxar a un altre país per poder dur-lo a terme; els Verds d'Andorra han volgut posar èmfasi en la necessitat de posar sobre la taula deats com el de l'avortament o l'eutanàsia, "intensament lligats a la sanitat del país".

 

Llegir més: diariandorra.ad (29/02/2012)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Andorra > Parties > Verds d'Andorra
 
load menu