Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Eero Heinäluoma

Muistatko tätä: Eero Heinäluoma kokeili elää 13 eurolla päivässä

Eero Heinäluoma 80%

button ElectionsMeter.com

 

Toistaiseksi yksikään nykyministeri ei ole tarttunut haasteeseen.

 

Sen sijaan eduskunnan nykyinen puhemies Eero Heinäluoma teki samantyyppisen kokeilun vuonna 2007 ollessaan SDP:n puheenjohtajana.

 

Kokeilu oli seurausta siitä, että Heinäluoma lupasi Iltalehden haastattelussa kokeilevansa elämistä minimiäitiyspäivärahalla ennen eduskuntavaaleja keväällä 2007.

 

- Luulen, että pysyin siinä. Tietenkään tässä eivät ole mukana asumisen eivätkä liikkumisen kustannukset. Jos joutuisi aidosti olemaan sillä 13 eurolla, niin ei siinä sitten kyllä pysyisi, Heinäluoma kommentoi tuolloin Iltalehdelle.

 

Silloin pienin äitiyspäiväraha oli noin 13 euroa päivässä.

 

Facebook-ryhmä haastaa ministerit tulemaan toimeen toimeentulotuen perusosalla, joka on 477,26 euroa kuukaudessa. Kuukauden päiville jaettuna se tarkoittaa noin 15,90 euroa päivää kohden.

...

 

22.7.2013

ANNE KAURANEN, PEKKA TIINANEN

Lue lisää: www.iltalehti.fi

2013-07-25


amalia -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Finland > Politicians > Eero Heinäluoma
 
load menu