Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Đurđa Adlešič

Đurđa Adlešič na jesen u Uredu predsjednika Josipovića

Đurđa Adlešič 29%

button ElectionsMeter.com

Nakon drama koje su se odvijale u stožeru HSLS-a kroz prošli tjedan, te izlaska iz koalicije isto mora učiniti i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič.

 

Đurđa AdlešičNajavljeno je da će potpredsjednica Vlade već danas Jadranki Kosor dati ostavku u Vladi i aktivirati svoj mandat. Njezina budućnost nije neizvjesna jer oslovnih ponuda dolaze čak i iz inozemstva, a jedna od njih dolazi od strane predsjednika Josipovića. Informatori HSLS-a novinarima su prenjeli informaciju da će se Đurđa Adlešič najkasnije do jeseni naći u uredu predsjednika. Radno mjesto potpredsjednicu će čekati u uredu savjeta za razminiranje.

 

Đurđa Adlešič smatra kako je pravilno i časno postupila jer nije napustila stranku, a ostaje dio političkog života.

 

Plaća bi joj u uredu predsjednika mogla biti neˇto manja. Plaća potredsjednice Vlade iznosila je 21 tisuću kuna, a savjetnička bi joj mogla biti 17. 500.

 

Izvor: dalje.com (12. SRPNJA 2010.)


barby -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu