Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Boiko Borisov

Борисов : Добрата инфраструктура ще привлече инвеститори

Boiko Borisov 38%

button ElectionsMeter.com

 

 

В срок продължава строежът на автомагистрала „Тракия", дори строителите са малко напред, обяви при проверката на Лот 2 премиерът Бойко Борисов. Правят се канавките и естакадите. До 10 декември ще бъдат положени 400 метра асфалт и ще се направят пробите и изпитанията. „По техническите задания всичко е наред. Оскъпяване няма да има", потвърдиха пред премиера и изпълнителите.

 

„Те не искат да говорят за поевтиняване, което е нормално", отбеляза Бойко Борисов и потвърди, че проверките за напредъка работата по магистралата ще продължат на всеки 20 дни. Той добави: „ Аз съм обещал да строя магистрали, така че още 50 години българите да знаят какво съм  направил". Стана ясно още, че Европейската комисия е дала разрешение за обединяване на всички лотове и от пролетта ще започне изграждане на магистрала „Струма".

 

 

До сега липсата на инфраструктура е отблъсквала инвеститорите, а с направата на магистрали те биха инвестирали в цяла България и в малките градове. Премиерът не пожела да коментира текущите политически скандали и този с арестуваните лекари.
При откриването на новата сграда на общината в Нова Загора


 

 

Борисов отбеляза, че   „тази община трябва да бъде пример за гражданите, служителите в нея да не пият кафета, а да посрещат хората и те да бъдат доволни".

 

 

Доброслав Иванов

 

 

 

3 декември 2010

 

. span class="red">Източник: dariknews.bg


 

04.12.2010


Sally -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Bulgaria > Politicians > Boiko Borisov
 
load menu