Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Béla Markó

Marko Bela: Il sustin pe Kelemen Hunor la presedintia UDMR

Béla Markó 30%

button ElectionsMeter.com

 

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca il sustine pe Kelemen Hunor pentru sefia Uniunii, afirmand ca se simte apropiat de ministrul Culturii.

El a spus, vineri, intr-o conferinta de presa, ca i-a transmis lui Kelemen din experienta sa politica din ultimii 20 de ani, pe care candidatul la sefia Uniunii o poate utiliza.

"Oricum, eu il sustin pe Kelemen Hunor. Este candidatul - dintre cei care s-au anuntat - care este cel mai apropiat de mine. Dar acest lucru nu inseamna ca e singurul care poate fi presedintele UDMR. Kelemen Hunor este un politician care este foarte potrivit pentru functia de presedinte al UDMR. Unii ii reproseaza ca a fost prea apropiat de mine, dar cred ca acesta este avantajul, ca a putut sa invete ce am invatat si eu in ultimii 20 de ani. I-am transmis experienta mea si o poate utiliza si poate uita ce a fost rau in activitatea mea", a afirmat liderul UDMR, citat de Mediafax, informeaza Gandul.

Marko Bela a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia Uniunii. Consilierul prezidential Eckstein Kovacs Peter si ministrul Culturii, Kelemen Hunor, si-au anuntat candidaturile pentru presedintia UDMR.

 

 

08 Ianuarie 2011

Sursa: www.ziare.com

2011-01-20


Sally -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

Back to poll: > Romania > Politicians > Béla Markó
 
load menu