Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Antoni Martí Petit

Discurs de Cap d’Any-Cap de Govern,MI Sr. Antoni Martí Petit

Antoni Martí Petit 75%

Benvolguts conciutadans,

 

M’adreço a vosaltres per fer-vos arribar, en nom de tot el Govern, els millors desitjos per a l’any 2013 que aviat començarà. Vull aprofitar aquests últims moments del 2012 per reflexionar junts i fer balanç de l’any que deixem enrere. Ha estat un any difícil i, sobretot, ha estat un any de treball molt intens.

 

Del 2012 jo em quedo amb això: amb que Andorra ha demostrat, una vegada més, que és un poble amb una gran capacitat de plantar cara a les dificultats: amb esforç, amb constància i amb imaginació. Per això avui us parlo des d’aquesta cuina, que podria ser la cuina de qualsevol dels nostres hotels i restaurants, perquè el Govern vol estar, ara més que mai, al costat d’aquells que treballen. Fins i tot al costat d’aquells que treballen en una nit com la d&r. quo;avui, en què a tots ens agrada estar amb la nostra família i amb els nostres amics.

 

Llegir més: FÒRUM.ad (31/12/2012)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu