Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
Alenka Bratušek

Požareport: Alenki Bratušek zaposleni na Brdu urejevali ...

Alenka Bratušek 48%

Branko Mamula v krilu? (foto: arhiv Demokracije)... hišo in vrt!

 

Kam je šlo 40 tisoč evrov? Trenutno poslovodeča političarka Pozitivne Slovenije je kot nekdanja članica in predsednica upravnega odbora JGZ Brdo zlorabljala svojo funkcijo za finančne in druge privilegije.

 

Dvomov ni več. Alenka Bratušek, dolgoletna vodilna uslužbenka ministrstva za finance, poslanka in tako imenovana "vršilka dolžnosti" predsednice Pozitivne Slovenije, je kot članica ter kasneje predsednica upravnega odbora Javnega gospodarskega zavoda Brdo (Protokolarne storitve) večkrat zlorabila svoj položaj in vpliv na Brdu - za pridobitev številnih ugodnosti ter finančnih koristi. Svoj položaj članice oziroma predsednice upravnega odbora JGZ Brdo sicer ni zlorabljala "direktno", ampak prek bivšega direktorja zavoda Iztoka Puriča in nekdanje vodje nabave Majde Markun. Vse to potrjujejo ustne navedbe številnih naših sogovornikov iz vrst sedanjih in bivših zaposlenih na Brdu, pa tudi materialni dokazi, ki jih objavljam v nadaljevanju.

 

Pri tem pa moram poudariti, da se zaposleni žal še vedno "ne upajo" javno izpostavljati z imeni ter priimki, saj opozarjajo na "velik teror (citiram enega od zaposlenih!)," ki sta ga leta in leta znotraj gospodarskega zavoda na Brdu uprizarjala Bratovškova in direktor Purić. Alenka Bratušek je še pred dvema dnevoma, v ponedeljek, potem ko je minulo soboto izvedela, da preiskujemo njene zlorabe, telefonirala številnim uslužbenc. m JGZ Brdo, zbirala informacije in jih nagovarjala, naj ne sodelujejo z novinarji.

 

Preberite več: DEMOKRACIJA (06 Februar 2013)


martina -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu