Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
A politikai helyzet Magyarországon

Nem kíván különbséget tenni a határon túli magyar politikai

A politikai helyzet Magyarországon, elégedett 22%

button ElectionsMeter.com

... érdekképviseletek között az LMP

 

Maximálisan támogatja a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) a komáromi Selye János Egyetem jelenlegi státuszának megőrzése kapcsán kifejtett erőfeszítéseit az LMP - többek közt ez is elhangzott a Lehet Más a Politika három képviselőjének csütörtökön, az MKP központjában folytatott tárgyalása után tartott sajtótájékoztatóján Pozsonyban.

 

A találkozón az LMP-t Jávor Benedek frakcióvezető, Dorosz Dávid parlamenti képviselő valamint Szűcs Balázs nemzetpolitikai tanácsadó képviselte.

 

Berényi József, az MKP elnöke az egyeztetést követően elmondta: pártjának az az elképzelése, hogy mindegyik magyarországi parlamenti párttal jó, kiegyensúlyozott és konstruktív kapcsolatot tartson fenn. Hozzáfűzte: emellett az európai pártok családján belül a jelenlegi magya kormánypártokkal vannak a legszorosabb viszonyban.

 

Bővebben: ÚJ SZÓ (2012. április 19.)


cici -
Flag it!no spam

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

 
load menu